Nationale wandelcoachdag Dieren

DIEREN – Op zaterdag 31 oktober vindt de landelijke natuur- en wandelcoachdag plaats. Een dag waarop coaches uit het hele land een inkijkje geven in hun manier van werken. Ook in Dieren zijn er verschillende activiteiten. Helene Baarda verzorgt vanuit haar praktijk Veluwecoach een wandeling en individuele kennismakingssessies. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts plek voor drie deelnemers bij de wandeling ‘weg van de drukte in je hoofd’. Helene vertelt waarom ze de activiteit door wil laten gaan in kleine groep. “Zelf vind ik het ook heerlijk om even lekker een poos in het bos te zijn. Mensen aan het denken en ervaren te zetten hoe ze de knop om kunnen zetten naar meer ontspanning. Eigenlijk maakt de groepsgrootte mij dan niet zoveel uit. Het is in een kleine groep vaak ook fijner om ervaringen met elkaar te delen”, aldus Baarda.
Voor koffie onderweg wordt gezorgd. De wandeling start om 10.00 en duurt tot 12.00. Vertrekpunt is de parkeerplaats van Polysport aan de Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren. Deelname aan de wandeling of een kennismakingssessie kost 5 euro. Meer informatie is te vinden op www.veluwecoach.nl. Opgeven kan tot vrijdag 30 oktober met een appje naar 06-2267894 of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.