Home / Brummen-Regiobode / Nacht van de Nacht op de Veluwe

Nacht van de Nacht op de Veluwe

LOENEN – Zaterdag 24 oktober is het de Nacht van de Nacht. Een boswachter van Natuurmonumenten begeleidt dan een wandeling door het nachtelijke bos in de omgeving van Loenen. Deelnemers ervaren hoe mooi de duisternis is. Op dit tijdstip is het natuurgebied normaal niet toegankelijk, maar nu lopen de wandelaars over de stuwwallen van Hoeve Delle en de Reëenberg en door de natuur van Klein Zwitserland. De wandeling duurt van 19.30 tot 22.00 uur, de start is op de parkeerplaats bij de Loenense Waterval. Een kaartje kopen is verplicht en kan via www.nm.nl/nacht-loenen.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.