Mindfulness in Hall

HALL Woensdag 7 oktober geeft Jantine Peters een workshop Mindfulness in Natuurboederij de Mhene in Hall. Deelnemers vinden antwoord op vragen als wat is Mindfulness? En: Is Mindfulness iets voor mij? Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen en is bewezen effectief op het gebied van het bestrijden van pijn, stress en depressiviteit. Tijdens de workshop zal Jantine Peters met de deelnemers enkele mindfulness oefeningen doen en vertellen over de achtergronden ervan. Ook kunnen er vragen worden gesteld over de 8-weekse Mindfulness training die op 28 oktober van start gaat. De workshop duurt van 19.30 tot circa 21.00 uur en kost 10 euro. Opgave is noodzakelijk om op die manier de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Wie verkoudheidsklachten heeft, kan niet komen. De groepsgrootte is maximaal 7 personen. Meer informatie is te vinden via de website of verkrijgbaar via tel. 06-17.369.599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

info@aandachtgeeftjekracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.