Home / Brummen-Regiobode / Mindful wandelen

Mindful wandelen

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters begeleidt zondag 18 oktober een stiltewandeling. De wandeling start om 11.00 uur in de cursusruimte van natuurboerderij De Mhene aan de Lendweg 4a in Hall. De wandeling is ongeveer 6 kilometer lang en voert door de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. Deelnemers krijgen praktische suggesties om hun opmerkzaamheid tijdens het wandelen te verhogen. Onderweg wordt af en toe stilgestaan voor een oefening. Na afloop is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen. De wandeling duurt tot ongeveer 13.00 uur. Deelname kost 7,50 euro. Opgave kan bij Jantine Peters via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06-17369599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.