Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé Doesburg

Mantelzorgcafé Doesburg

DOESBURG – Op dinsdag 13 oktober is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in Doesburg. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten in De Waag 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt mantelzorgers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn, maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee wordt aangeboden. Om de anderhalvemeterregel te kunnen toepassen, is het noodzakelijk om te reserveren. Dit kan via tel. 0544 – 820000 of via info@vithulpbijmantelzorg.nl.

www.vithulpbijmantelzorg.nl.

Lees ook

Montmartre markt in Doesburg

DOESBURG – Zondag 26 september van 10.00 tot 17.00 uur wordt de derde Montmartre Markt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.