Home / Nieuws / Lantaarnpaal sneuvelt in aanrijding door vrachtwagen

Lantaarnpaal sneuvelt in aanrijding door vrachtwagen

RHEDEN – Doordat een vrachtwagenchauffeur donderdagmiddag 8 oktober een te strakke bocht maakte, moest een lantaarnpaal op de hoek van de Dr. Langemeijerweg en Groenestraat het veld ruimen. De vrachtwagen kwam van de staalfabriek en draaide vanaf de Dr. Langemeijerweg de Groenestraat op richting spoor. Met de zijkant van de vrachtwagen werd de lantaarnpaal geraakt en deze ging om. Handhavers van de gemeente Rheden kwamen ter plaatse voor onder andere het invullen van het schadeformulier en hebben de buitendienst van de gemeente ingeseind om de lantaarnpaal te komen repareren.
Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Kledingbank houdt opruiming

DIEREN – Om plaats te maken voor de wintercollectie houdt Kledingbank Dieren een opruimingsactie. Alle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.