Home / Algemeen / Kringloopkunst maken in Tuin van Sjef

Kringloopkunst maken in Tuin van Sjef

VELP – Zaterdag 24 oktober kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar zelf kunst maken van kringloopspullen. In de tuin van Sjef in Velp kunnen de deelnemers inspiratie opdoen. Er kunnen bomen en planten geschilderd of getekend worden, maar ook vreemde bouwsels, de vijver of de waterval. Samen met kringloopspullen wordt dit gecombineerd tot een uniek kunstwerk. Buiten kan er coronaproof gewerkt worden. Deelneme kost 8 euro. De workshop begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. Inschrijven alleen via cultuurensportstimulering.nl.

Foto: Truus Schennink

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.