Kinderactiviteiten in Geologisch Museum

VELP -Deze herfstvakantie kunnen kinderen stenen komen kraken in het Gelders Geologisch Museum te Velp (mits de coronamaatregelen dit toelaten). Op woensdag 14 en 21 oktober en vrijdag 16 en 23 oktober staan de kraakapparaten klaar. De kinderen bedienen deze zelf en zoeken zo in het binnenste van de stenen de prachtigste stukken mineraal bij elkaar. Wat er precies allemaal gevonden gaat worden, is voor iedereen een verrassing. Dat het glimt, schittert en mooi is, staat vast. Behalve hard werken, mogen de kinderen met een microscoop de vondsten onderzoeken en wordt er uitleg gegeven over wat er allemaal gevonden is. Alle vondsten mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden. Ook is een consumptie inbegrepen bij de prijs van 8 euro. Op woensdag is de activiteit van 10.00 tot 12.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. Het is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Aanmelden kan via tel. 026-3642996 of info@geologischmuseum.nl. Groepen zijn maximaal 10 personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.