Home / Rheden-Regiobode / Kennismaken met Nordic Walking

Kennismaken met Nordic Walking

DIEREN – Atletiekvereniging AVGelre geeft op zaterdag 10 oktober een proefles Nordic Walking. In het bos wordt kennis gemaakt met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen. De proefles start om 11.15 bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg in Dieren. De les duurt circa 1,5 uur. De kosten bedragen 5 euro. Bevalt de les, dan kan de basiscursus Nordic Walking worden gevolgd en wordt het inschrijfbedrag geretourneerd. Deze cursus omvat zes lessen en begint op 24 oktober. Aanmelden voor de proefles en/of cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.avgelre.nl of via een mail naar nordicwalking@avgelre.nl. Voor meer informatie kan er op werkdagen na 20.00 uur gebeld worden met Sjaak de Ligt, tel. 0313-427213.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.