Home / Doesburg-Regiobode / Jaarlijkse fietsverlichtingsactie Wijkraad Beinum

Jaarlijkse fietsverlichtingsactie Wijkraad Beinum

DOESBURG – Zaterdag 31 oktober houdt Wijkraad Beinum, in samenwerking met Xycleservice, de jaarlijkse fietsverlichtingsactie. Wijkbewoners kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur hun fietsverlichting op de parkeerplaats bij de DekaMarkt laten nakijken door vakkundig personeel van Xycleservice en vrijwilligers van de Wijkraad. De verlichting wordt zo veel mogelijk ter plaatse gerepareerd, zodat de Beinummers weer veilig de weg op kunnen.
In de winter maken veel Nederlanders een onveilige verkeerssituatie mee, veroorzaakt door fietsers zonder licht. Fietsverlichting is zeer belangrijk, want met een goede zichtbaarheid daalt de kans op een aanrijding aanzienlijk. Goede fietsverlichting is, nu de dagen weer korter worden, des te belangrijker.
Vrijwilligers van de Wijkraad Beinum staan tijdens de fietsverlichtingsactie ook klaar met koffie en thee; zij horen graag wat bewoners van de wijk vinden. Bewonersdie zich graag een keer willen inzetten voor de wijk kunnen die dag hun gegevens achterlaten. Vrijwilligers van de Wijkraad nemen vervolgens contact op.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.