Home / Brummen-Regiobode / Introductie op de Herenboerderij

Introductie op de Herenboerderij

LOENEN – Zaterdag 10 oktober is er weer een informatiebijeenkomst op Herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen. Vanaf 9.30 uur krijgen bezoekers informatie over het concept, een rondleiding over de boerderij en kunnen zij alle vragen stellen die zij maar hebben. Aanmelden kan via grootemodderkolk@herenboeren.nl onder vermelding van het aantal personen.
De Herenboerderij is een coöperatief gemengd bedrijf, eigendom van uiteindelijk zo’n tweehonderd huishoudens uit de regio. Op de boerderij wordt duurzaam, puur en eerlijk voedsel geproduceerd, exclusief voor de leden. De boerin werkt in dienst van de coöperatie en leden mogen altijd meewerken. De Herenboerderij levert groenten, eieren, vlees en op termijn ook fruit.
Een huishouden dat graag Herenboer wil worden betaalt eenmalig een bedrag. Hiermee zijn en wordt het terrein verder ingericht en investeringen gedaan zoals het aanschaffen van gereedschap, hekwerk, beregening. Elk huishouden betaalt daarnaast iedere week een vast bedrag aan contributie per gezinslid.

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.