Home / Alle-Regiobode / Ik vind: Publiekloos sporten

Ik vind: Publiekloos sporten

Wat zullen die mensen trots zijn op zichzelf zijn. De mensen die het verknald hebben door als een stelletje gekken tekeer te gaan in Tilburg en de coronaregels negeerden. Wat ze bereikt hebben is dat er geen publiek meer bij sportwedstrijden mag zijn. Vooral erg jammer voor de kinderen die zo gewend waren dat papa en mama erbij waren. Ik hoop dat een heleboel van die gekken ook zelf kinderen hebben, dat zij hier nu door hun eigen kinderen op worden aangekeken. De kinderen waren zo blij dat ze weer mochten sporten en dat hun ouders weer mochten kijken. Mensen die de regels aan hun laars lappen hebben dit nu veroorzaakt, erg jammer. Ik hoop echt voor alle kinderen dat zij over twee weken weer samen met hun ouders mogen sporten.

Linda Lenting
Doesburg

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.