Home / Doesburg-Regiobode / Hulpdienst Vervoer zoekt vrijwilligers

Hulpdienst Vervoer zoekt vrijwilligers

DOESBURG – De Hulpdienst Vervoer van Caleidoz is op zoek naar versterking van het team. Ze komt graag in contact met vrijwilligers die affiniteit hebben met ouderen, flexibel inzetbaar zijn en beschikken over een personenauto waarmee eventueel ook een rollator of rolstoel van de cliënt vervoerd kan worden. De hulpdienst regelt op afspraak vervoer en begeleiding naar medische afspraken in Doesburg en in de regio. Dit gebeurt door vrijwilligers met hun eigen personenauto, waarbij gemaakte kosten aan de vrijwilliger worden vergoed. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Caleidoz via tel. 0313-820 030 of via mail: h.berendsen@caleidoz.nl.

Lees ook

Ik vind: Toekomstvisie Doesburg?

Tijdens de commissievergadering van donderdag 10 juni is er gesproken over het vaststellen van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.