Home / Brummen-Regiobode / Hall Herinnert

Hall Herinnert

HALL – Op zondag 1 november wordt er vanuit de Ludgerus Kerk in Hall Herinnert gehouden. Dit is een avond waarop stil wordt gestaan bij de herinneringen aan mensen die niet meer bij ons zijn. Belangstellenden kunnen hierbij aanwezig zijn, niet lijfelijk, maar wel online. Op 1 november zal om 18.00 uur de link hiernaar te vinden zijn op de websites en facebookpagina’s van hallleeft.nl en hallsekerk.nl. De organisatie van Hall Herinnert is in handen van Hall Gastvrij in samenwerking met de Ludgerus Kerk Hall.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.