Home / Doesburg-Regiobode / Halfvasten Angerlo gaat niet door

Halfvasten Angerlo gaat niet door

ANGERLO – Het Halfvastenweekend in Angerlo, dat plaats zou vinden in het weekend van 7 maart volgend jaar, gaat niet door. Dat maakte de organisatie vorige week bekend via Facebook. Veel grote en kleine evenementen, waaronder diverse carnavalsoptochten, worden al afgelast en ook de organisatie van het Halfvastenweekend vindt het niet verstandig om het feest volgend jaar door te laten gaan. “De regelgeving, die wij zeer zeker begrijpen, maakt het onmogelijk om een Halfvastenweekend te organiseren”, aldus de organisatie, die zich gaat voorbereiden op een mooi feest in 2022.

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.