Home / Doesburg-Regiobode / Geen Culturele Zondag op 1 november

Geen Culturele Zondag op 1 november

DOESBURG – De Culturele Zondag, de maandelijkse route langs culturele adressen in Doesburg, gaat op zondag 1 november niet door. Dat heeft het bestuur van de Culturele Zondag Doesburg besloten op grond van de onlangs aangescherpte coronamaatregelen. De organisatie van een dergelijk evenement is niet meer toegestaan. Ook het kantoor van de VVV is deze zondag gesloten. Een individuele deelnemer die toch bezoekers toelaat, doet dat op eigen verantwoordelijkheid.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.