Home / Brummen-Regiobode / Geen ART Najaarsroute

Geen ART Najaarsroute

BRUMMEN / LOENEN – Nu de nieuwe coronamaatregelen bekend zijn gemaakt, heeft de stichting ART-Brummen besloten de kunst- en fietsroute van 24 en 25 oktober af te gelasten. “Wij hopen door niet open te gaan er een heel klein steentje aan bij te kunnen dragen dat het coronavirus weer afzwakt en dat eenieder er zoveel mogelijk van gevrijwaard wordt. Alle kleine beetjes helpen”, aldus de organisatie. “Ondertussen gaan wij wel door met het creëren van kunst, dus op naar een volgende keer, dan is er vast veel nieuws te bewonderen!”

Lees ook

Luuk Janmaat (102) viert zijn verjaardag

BRUMMEN – Woensdag 16 juni bereikte Luuk Janmaat uit Brummen de prachtige leeftijd van 102 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.