Home / Doesburg-Regiobode / Finalistentoer Let’s Make Comedy komt naar naar Doesburg

Finalistentoer Let’s Make Comedy komt naar naar Doesburg

DOESBURG – Vrijdag 30 oktober staat er in de Gasthuiskerk in Doesburg een avondje comedy op het programma. De finalisten van comedyfestival Let’s Make Comedy staan dan vanaf 20.00 uur op het podium.

Let’s Make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Met dit nieuwe festival krijgt nieuw talent de kans om vlieguren te maken op het podium. De vier finalisten die in Doesburg optreden zijn José Schuringa, Kim van den Heuvel, Rami Nima en Tim Kroezen. Master of Cermony is Wilko Terwijn.

José Schuringa is geboren en getogen in Assen en woont in Amsterdam. Ze deed mee aan het Leids Cabaretfestival en Cameretten en werd tweede in het Amsterdams Kleinkunstfestival. Sinds 3 jaar doet ze ook standup en in 2017 was ze finalist van de Comedy talent award. Kim van den Heuvel komt uit België en is sinds twee jaar bezig aan een Comedy World Tour door gans Nederland. Afgestudeerd rechtenstudent Ramio Nima slaat je niet lam met zijn kennis; hij wil je niets wijs maken. Nima is er op uit om je te desoriënteren met een mix van donkere en merkwaardige humor, aan elkaar geregen met slimme punchlines op een hilarisch droge toon. Tim Kroezen is een bètaman in hart en nieren. Een optimist, een pessimist, en stikjaloers op alpha-mannen.
Wilko Terwijn is de Master of Ceremony (MC) van de avond. Deze stand-up comedian en writer was een vaste medespelers bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is een van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

De comedy-avond in de Gasthuiskerk begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 12 euro en zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.