Home / Brummen-Regiobode / Fietsexcursie naar wildobservatie

Fietsexcursie naar wildobservatie

HOENDERLOO – Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen zondag 1 november deelnemen aan een fietsexcursie naar een exclusieve wildobservatie. Deze plek is alleen toegankelijk onder leiding van een gids en dit geeft een grotere kans om wild te zien. De gids vertelt bovendien onderweg over het gedrag en de leefwijze van enkele dieren in het Park. De excursie vertrekt vanaf het bezoekerscentrum in het Park en duurt van 18.30 tot 20.30 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Doek valt voor Muziekvereniging La Fraternité, maar vaandel blijft

BRUMMEN – Eind augustus namen bestuur en leden van La Fraternité definitief afscheid van hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.