Home / Brummen-Regiobode / Fietsexcursie naar wildobservatie

Fietsexcursie naar wildobservatie

HOENDERLOO – Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen zondag 1 november deelnemen aan een fietsexcursie naar een exclusieve wildobservatie. Deze plek is alleen toegankelijk onder leiding van een gids en dit geeft een grotere kans om wild te zien. De gids vertelt bovendien onderweg over het gedrag en de leefwijze van enkele dieren in het Park. De excursie vertrekt vanaf het bezoekerscentrum in het Park en duurt van 18.30 tot 20.30 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Luuk Janmaat (102) viert zijn verjaardag

BRUMMEN – Woensdag 16 juni bereikte Luuk Janmaat uit Brummen de prachtige leeftijd van 102 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.