Home / Rheden-Regiobode / De PlusBus Rheden/Rozendaal stopt activiteiten

De PlusBus Rheden/Rozendaal stopt activiteiten

RHEDEN – Het bestuur van de PlusBus Rheden/Rozendaal heeft tot zijn spijt moeten beslissen per 1 november te stoppen met haar activiteiten, voorlopig tot 1 januari. Reden voor het stoppen is dat chauffeurs en vrijwilligers meestal ouder zijn dan 70 en daarmee tot een risicogroep behoren.
Een herstart zal in het nieuwe jaar plaatsvinden, wanneer zal mede bepaald worden door te kijken in hoeverre het terugdringen van het coronavirus succesvol is. Het bestuur van de PlusBus is zich bewust hoe belangrijk de PlusBus is voor haar cliënten, waarvan sommigen al in een moeilijke levensfase zitten. De gezondheidsrisico’s van de cliënten en chauffeurs zijn bij dit besluit leidend geweest.

Lees ook

Fietsen Alle Jaren op televisie

GEM. RHEDEN – Het nieuwe initiatief Fietsen Alle Jaren in de regio Arnhem – Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.