Home / Nieuws / Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging RTC de Laak gespeeld. 110 deelnemers speelden mee op het toernooi. De vereniging kijkt terug op een mooie week met spannende wedstrijden.
Rudy Elberts verdedigde zijn titel in het enkelspel voor de derde keer op rij. Andy ten Dolle was wederom zijn tegenstander. Dit jaar moest Rudy zijn meerdere erkennen in Andy, die zich een jaar clubkampioen mag noemen.

Lees ook

David Koopmans verruilt WSV voor vv Oeken

BRUMMEN – Aanstormend talent David Koopmans (20) speelt vanaf komend seizoen bij vv Oeken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.