Home / Doesburg-Regiobode / Bjarke Ramsing in muziekcafé

Bjarke Ramsing in muziekcafé

DOESBURG – De Deense singer-songwriter Bjarke Ramsing is op donderdag 15 oktober om 19.30 uur met zijn band te gast in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Ramsings muzikale opvoeding vond plaats op het Deense platteland, waar hij zijn eigen muzikale stijl vormde uit de restanten van oude Amerikaanse folk, blues en roots muziek. Tijdens zijn optredens geeft Ramsing uitdrukking aan een zeldzame en subtiele oprechtheid en laat zijn publiek achter met een vleugje ongepolijste waarheid. De toegang gratis volgens het principe pay as you go away. In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht. Dit kan via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.