Home / Doesburg-Regiobode / Bibliotheek Doesburg zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Doesburg zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Bibliotheek West-Achterhoek doet steeds vaker een beroep op vrijwilligers. Voor de vestiging in Doesburg wordt dringend gezocht naar gastvrouwen en gastheren. Zij verwelkomen bezoekers, helpen met vragen en zorgen voor een mooie presentatie van de collectie én van de bibliotheek. Het bieden van ondersteuning tijdens activiteiten die plaatsvinden in de bibliotheek behoort ook tot de taken van de gastvrouw en gastheer. Kijk voor uitgebreide informatie over deze vrijwilligersfunctie op: www.bibliotheekwestachterhoek.nl. Aanmelden kan via s.boonstra@bibliotheekwestachterhoek.nl of via tel. 06-82439550.

Lees ook

Ik vind: Toekomstvisie Doesburg?

Tijdens de commissievergadering van donderdag 10 juni is er gesproken over het vaststellen van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.