Home / Brummen-Regiobode / Allerzielenviering in RK Kerk Loenen

Allerzielenviering in RK Kerk Loenen

LOENEN – Allerzielen vieren zoals de parochie Antonius Abt in Loenen dat gewend is met een volle kerk en koor, is nu niet mogelijk. Het bestuur moet dit moment nu anders invullen en daarom wordt zondagavond 1 november om 19.00 uur een online Allerzielenviering gehouden. In deze dienst worden de namen genoemd van de overledenen en wordt voor ieder van hen een kaars aangestoken. De gedachteniskruisjes worden op een later tijdstip bij de familie thuis bezorgd. Er zullen enkele boekjes voor deze dienst in de Mariakapel liggen. De dienst is te volgen via kerkdienstgemist.nl/loenen.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.