Home / Brummen-Regiobode / Aanrijding langs kanaal

Aanrijding langs kanaal

HALL – Zondagmiddag 11 oktober rond 12.35 uur botsten twee auto’s op elkaar op de kruising van de Apeldoornseweg en Hallseweg langs het kanaal in Hall. Een grijze Nissan kwam vanaf de kant van Apeldoorn en wilde linksaf slaan, de Hallsebrug op. Hierbij zag de bestuurder een tegemoetkomende Mercedes over het hoofd, met een frontale aanrijding tot gevolg. De bestuurders kwamen er zonder kleerscheuren vanaf, de in eerste instantie opgeroepen ambulance kon worden afgemeld. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Mauritiusschool in actie voor Dierense Speeltuin

RHEDEN – De leerlingen van de Mauritiusschool in Rheden hebben zich woensdag 31 maart ingezet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.