Home / Brummen-Regiobode / Zonnige miniplantenmarkt bij de Biejenschoer

Zonnige miniplantenmarkt bij de Biejenschoer

BRUMMEN – In de tuin bij de Biejenschoer, de bijenstal van imkersvereniging Brummen, is zaterdag 19 september een miniplantenmarkt gehouden. De plantjes en het mooie weer brachten de nodige bezoekers naar de tuin. De markt werd georganiseerd door een zevental thuiskwekers. Martien Voskamp van de imkerstuin heeft altijd wel iets langs de weg staan, maar nu deed hij meer van de hand. Hij werd vergezeld door drie leden van tuinkring Tilia en door Annie Blom die eerdere jaren altijd op de Pinkstermarkt stond. Saskia van Wijk van de minikwekerij aan de Arnhemsestraat en Machteld van Soest van de Tuin aan ‘t Leusveld waren er ook met hun producten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Online bingo bij SC Brummen

BRUMMEN – Vrijdag 30 oktober houdt Sportclub Brummen een online bingo. “Gezien de geldende coronamaatregelen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.