Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem Eerbeek/Hall weer op pad

Zonnebloem Eerbeek/Hall weer op pad

EERBEEK – Op donderdag 10 september konden zes gasten en zeven vrijwilligers van de Zonnebloem Eerbeek/Hall weer samen op pad. Om risico’s te vermijden, werden de gasten niet met de auto, maar lopend opgehaald. Samen maakten zij vanaf de hoek Ringlaan / Horsterdijk in Eerbeek een mooie wandeling. Onderweg naar Loenen passeerden zij weilanden met koeien, pony’s met veulens en ooievaars. Bij Het Ruifje werd een drankje met een gebakje genuttigd om te vieren dat er na zo’n lange tijd weer samen kon worden gewandeld. Na de gezamenlijke terugtocht werden alle deelnemers weer thuisgebracht.

www.zonnebloem.nl/eerbeek-hall

Lees ook

Missiekruis blijft in Klarenbeek op oude plek

KLARENBEEK – Het Missiekruis tegenover Het Boshuis, de voormalige parochiekerk van Klarenbeek, krijgt geen nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.