Home / Brummen-Regiobode / Workshop zelfcompassie

Workshop zelfcompassie

HALL – Donderdagavond 17 september geeft mindfulnesstrainer Jantine Peters een workshop Zelfcompassie in natuurboerderij de Mhene in het buitengebied van Hall. Zelfcompassie is een houding waarbij je begrip hebt voor jezelf als je het moeilijk hebt. Een houding waarbij je je eigen emoties en onvolkomenheden onder ogen ziet en ze accepteert, zonder te oordelen. Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met enkele oefeningen en de achtergronden daarvan, waarmee zij hun zelfvertrouwen kunnen vergroten en evenwichtiger leren omgaan met de onvermijdelijke tegenslagen in het leven. De workshop start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Chris Wolters Vrijwilliger van het jaar 2020

KLARENBEEK – Het bestuur van Klarenbeeks Belang heeft op maandag 19 april de uitreiking van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.