Home / Rheden-Regiobode / Wandeling door park Daalhuizen

Wandeling door park Daalhuizen

VELP – Bewoners van de wijk Daalhuizen verzorgen zaterdagmorgen 12 september een wandeling door park Daalhuizen in Velp. Centraal staan de plannen die de gemeente Rheden heeft voor dit park. “Graag zullen wij u tijdens een korte wandeling informeren over de achtergronden van de gewraakte forse ingrepen in dit kleine maar fraaie en kwetsbare park”, geven de bewoners aan. De wandeling is tussen 10.00 en 12.00 uur. Wie mee wil lopen, kan zich aanmelden via parkdaalhuizenvelp@gmail.com.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.