Home / Brummen-Regiobode / Wandelen voor Stichting Support Casper

Wandelen voor Stichting Support Casper

LOENEN – Op zondag 6 september wordt er in Loenen gewandeld voor Support Casper, de stichting voor overleven met alvleesklierkanker. Deelnemers verzamelen zich om 13.00 uur op de parkeerplaats van de Loenense watervallen. Er wordt een mooie wandeling van 12,5 kilometer over de Veluwe gelopen. Na afloop is er voor wie dat wil gelegenheid om nog even wat te drinken bij Restaurant de Loenermark. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te verkrijgen via margot@familievdvelden.com. Alvleesklierkanker is de vorm van kanker met de laagste overlevingskansen. De kans op genezing van alvleesklierkanker is met 5 procent nog steeds het kleinst. Iedere dag sterven er acht mensen aan, vaak binnen één jaar na de diagnose.
De stichting Support Casper, Stichting overleven met alvleesklierkanker, wil hier verandering in aanbrengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethoden. Doneren kan op 2 manieren: op 6 september contant of via deze link: https://www.supportcasper-acties.nl/actie/margot-van-der-velden-hoogendoorn.

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.