Home / Brummen-Regiobode / Wandelen over Klarenbeekse Klompenpad

Wandelen over Klarenbeekse Klompenpad

KLARENBEEK – Afgelopen zondag vond deel twee plaats van de wandeltocht de 4! van Klarenbeek. Ruim zeventig mensen deden mee en liepen 5 of 10 kilometer. De tocht ging voor een groot deel over het Klarenbeekse Klompenpad dat kort geleden is opengesteld. Het pad ging door de weilanden van het Hooiland waarbij ook nog een stukje van het oude oerbos Het Beekbergerwoud viel te bewonderen. Herman Konijnenberg van SC Klarenbeek wees de deelnemers bij de start met een meetlat op het belang van anderhalve meter afstand vanwege corona. Ook vroeg hij hen of ze gezondheidsklachten hadden.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Onderzoek UvA en Natuurmonumenten naar effect van droogte op natuur

REGIO – De Universiteit van Amsterdam en Natuurmonumenten doen de komende jaren samen onderzoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.