Home / Brummen-Regiobode / Walk & Talk in bibliotheek

Walk & Talk in bibliotheek

BRUMMEN – Donderdag 1 oktober is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek van Brummen. De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Deze keer is Mariël Schotpoort aanwezig om de bijeenkomst te begeleiden.
Tijdens elke Walk&Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed cv tot solliciteren via LinkedIn of netwerken. Deelnemers kunnen ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk&Talk. Maar de deelnemers leren vooral van elkaar. De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur .Toegang is gratis, net als koffie en thee. In verband met de coronamaatregelen kunnen er maximaal 10 mensen deelnemen. Opgeven kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.