Home / Rheden-Regiobode / Van alles te doen bij Volop Velp

Van alles te doen bij Volop Velp

VELP – Het centrum van Velp staat zondag 20 september bol van de activiteiten. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn de winkels geopend en is er daarbuiten van alles te doen. Er staan kraampjes met de leukste spulletjes en lekkerste hapjes. Winkeliers hebben mooie aanbiedingen en er zijn diverse demonstraties en proeverijen. Straattheater en muziek brengen de sfeer erin en voor kinderen is er een leuke attractie. Het wordt een middag voor jong en oud. Als bezoekers zich aan de regels houden, kan iedereen op een veilige manier een gezellig ‘rondje Velp’ maken. Zie voor meer informatie de special op pagina’s XXX.

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.