Home / Doesburg-Regiobode / Stephanie Struijk en de magie van geluksmomenten

Stephanie Struijk en de magie van geluksmomenten

DOESBURG – Zangeres Stephanie Struijk speelt zaterdag 19 september op het podium van Gasthuiskerk Doesburg. Het optreden begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de website.

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Bij sommigen is ze nog bekend onder haar oude artiestennaam Stevie Ann, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond.
In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Struijk een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.
Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.