Home / Rheden-Regiobode / Soerens Archief weer open

Soerens Archief weer open

LAAG-SOEREN – Ook het Soerens Archief heeft als gevolg van corona haar deuren gesloten gehouden en geen evenementen georganiseerd. Voorzichtig gaat zij nu weer van start. Met ingang van dinsdag 15 september zijn bezoekers vanaf 19.30 uur weer welkom in ’t Sprengenhus. Het archief is gehuisvest op de eerste verdieping. Bezoekers dienen zich wel van tevoren aan te melden via soerensarchief@gmail.com, bij Ton Eikelenboom via tel. 06-13136078 of bij Gerard Gerritsen via tel. 06 – 49994890. Als het weer mogelijk is dan willen de medewerkers van het Soerens Archief een expositie samenstellen over ‘de school’ in Laag -Soeren. Zij vragen mensen die of materiaal beschikken dit te delen, na de tentoonstelling krijgen zij dit uiteraard terug.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.