Home / Nieuws / Roodkapje in Openluchttheater de Pinkenberg

Roodkapje in Openluchttheater de Pinkenberg

VELP – Op woensdag 19 augustus konden kinderen genieten van de voorstelling Roodkapje in openluchttheater de Pinkenberg. Er werden twee voorstellingen gegeven. Woensdagmiddag gooide Roodkapje het over een andere boeg. Na 388 jaar was Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besloot het eens helemaal anders te doen. Tot groot verdriet van de wolf koos ze een ander pad. Zwervend door het bos kwam ze allemaal sprookjesfiguren tegen. Toen ze steeds verder van huis raakte, begon ze de wolf toch wel erg te missen, meer dan dat ze ooit had gedacht.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Buitenfilm bij Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli een buitenfilm op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.