Home / Brummen-Regiobode / Rondwandelingen op de herenboerderij

Rondwandelingen op de herenboerderij

LOENEN – Op zaterdag 12 september en zaterdag 24 september worden er weer rondleidingen gegeven bij herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen. De start van de rondleidingen is om 9.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via grootemodderkolk@herenboeren.nl. Het is ook mogelijk om via dat mailadres een tussentijds een rondleiding aan te vragen voor een gezin of klein groepje.
De afgelopen weken is er weer van alles op de boerderij gebeurd. Kalfjes werden geboren, een nieuw toom kippen went nu langzaam aan het echte landleven… Er werd heel hard gewerkt in de boomgaard en op de akker, waar de laatste weken de oogst top is.

Lees ook

De fiets op voor verkeersexamen Eerbeek

EERBEEK – Met een gezonde spanning stapten de leerlingen van de Eerbeekse basisscholen dinsdagmorgen 11 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.