Home / Brummen-Regiobode / Rijbewijskeuringen in Beekbergen

Rijbewijskeuringen in Beekbergen

BEEKBERGEN – Automobilisten van 75 jaar of ouder die hun rijbewijs willen verlengen, dienen hiervoor een medische keuring te ondergaan. Dit kan bij Regelzorg Rijbewijskeuringen in Dorpshuis de Hoge Weye in Beekbergen. Ook houders van een groot rijbewijs C/D/E kunnen hier terecht voor een keuring. Wie het rijbewijs wil verlengen, dient eerst een gezondheidsverklaring te kopen, deze in te vullen en op te sturen naar het CBR. Met de formulieren die het CBR terugstuurt, kan vervolgens een afspraak voor de keuring worden gemaakt. Dit kan bij Regelzorg via tel. 088 – 2323300. Een keuring kost 50 euro voor bestuurders van 75 jaar en ouder en 60 euro voor houders van een groot rijbewijs.

Lees ook

Oranjevereniging Eerbeek organiseert alternatieve Koningsdag

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek komt dit jaar met een alternatief programma voor Koningsdag. Zowel volwassenen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.