Home / Rheden-Regiobode / Repair Café in Dieren

Repair Café in Dieren

DIEREN – Repair Café Dieren opent donderdag 24 september haar deuren in de Oase in Dieren. Tussen 19.00 en 21.00 uur is iedereen welkom voor reparaties van huishoudelijke apparaten, fietsen, rollators of kleding, wat er ook maar onder de arm past. De reparaties zijn kosteloos, maar een kleine vrijwillige bijdrage is altijd welkom want het Repair Café Dieren draait zonder subsidie. De laatste reparatie wordt aangenomen om 20.45 uur.

info@repaircafedieren.nl

Lees ook

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 25 september weer open. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.