Home / Doesburg-Regiobode / Open Tuinenweekend

Open Tuinenweekend

BRONCKHORST – Het Toeristisch Informatiepunt Drempt, Hummelo, Keppel heeft voor het achtste jaar op rij een Open Tuinenweekend georganiseerd. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus kunnen bezoekers tussen 10.00 en 17.00 uur weer volop genieten en inspiratie opdoen in tuinen van particulieren en natuurgebieden.In de gemeente Bronckhorst liggen veel mooie tuinen en natuurgebieden die de moeite van een bezoek waard zijn. De veelal door particulieren opengestelde tuinen weerspiegelen het karakter van hun eigenaars die bezoekers verwelkomen en graag over de bijzonderheden van hun tuin vertellen. Ook de deelnemende natuurgebieden zijn een bezoek of een wandeling waard.
Alle informatie over de deelnemende tuinen, natuurparken en natuurpaden zijn te vinden op de website.

www.achterommetjes.nl

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.