Home / Rheden-Regiobode / Opbrengst collecte nierstichting

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de collecte van de Nierstichting plaats. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om voor mensen met een nieraandoening geld in te zamelen. Deze enthousiaste inzet heeft 571.25 euro opgeleverd. Alle bijdragen helpen om het welzijn van nierpatiënten te verbeteren. En dat is hard nodig, want een nierziekte beperkt je leven blijvend. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor onderzoek naar meer succesvolle transplantaties.

Lees ook

Platform Klimaataanpak in gemeente Rheden van start

RHEDEN – De gemeente Rheden en vijf energiegroepen hebben een ‘Platform Klimaataanpak Rheden’ opgericht en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.