Home / Rheden-Regiobode / Nog even geen carnaval in Rheden

Nog even geen carnaval in Rheden

RHEDEN – Tijdens de ledenvergadering van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüuters, op donderdag 3 september, is besloten dat alle activiteiten van 2020 worden afgelast in verband met de coronacrisis. Ook de geplande activiteiten in het kader van het 44-jarig jubileum zijn opgeschort. “Afhankelijk van de overheidsrichtlijnen wordt bekeken op welke wijze er activiteiten gehouden kunnen worden in het komende seizoen”, laat de vereniging weten.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.