Home / Rheden-Regiobode / Nog even geen carnaval in Rheden

Nog even geen carnaval in Rheden

RHEDEN – Tijdens de ledenvergadering van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüuters, op donderdag 3 september, is besloten dat alle activiteiten van 2020 worden afgelast in verband met de coronacrisis. Ook de geplande activiteiten in het kader van het 44-jarig jubileum zijn opgeschort. “Afhankelijk van de overheidsrichtlijnen wordt bekeken op welke wijze er activiteiten gehouden kunnen worden in het komende seizoen”, laat de vereniging weten.

Lees ook

Ik vind: Vragenlijst duurzame energie

Wat blijkt, de gemeente heeft een Vragenlijst Duurzame Energie op haar site gezet. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.