Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe trainingspakken voor dames HV Brummen

Nieuwe trainingspakken voor dames HV Brummen

BRUMMEN – Op donderdag 10 september zijn in sporthal de Bhoele in Eerbeek de nieuwe trainingspakken voor de dames van HV Brummen gepresenteerd. Deze konden worden aangeschaft dankzij de sponsoring van Dijkman Bouw uit Warnsveld en Timmerbedrijf Klussenoord uit Brummen. De dames en de trainer zijn heel blij met hun nieuwe tenues, die de dames en trainer op de foto trots laten zien. De sponsoren zijn door bestuurslid Ronald Tuurenhout met bloemen bedankt voor hun steun aan de vereniging.

Lees ook

Online lezing Anna van den Dool

BRUMMEN – Tekstschrijver, auteur en cultureel journalist Anne van den Dool verzorgt donderdag 11 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.