Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe expositie Gallery-o-68

Nieuwe expositie Gallery-o-68

VELP – Vanaf zondag 6 september is er een nieuwe expositie te zien in Gallery-o-68 in Velp. De drie kunstenaars Harrie Gerritz, Marena Seeling en Isolde Venrooy tonen hun werk. Op 6 september zijn de kunstenaars van 14.00 tot 17.00 elk een uur aanwezig in de galerie.
Landschap’ is de gedeelde inspiratiebron voor Gerritz, Seeling en Venrooy. Alle drie zijn ze op zoek naar de essentie van het landschap en hun relatie ermee. Ze zijn enthousiast om met elkaar aan deze expositie te werken. Gerritz volgde de kunstacademie eind ’50-begin ’60 van de vorige eeuw toen concept en assemblage intraden in de kunst. De lijn, de horizon is zijn favoriete vorm. Seeling’s opleiding was eind ’70-begin ‘80 toen de schilderkunst wedijverde met de fotografie en Marena koos voor abstractie. Haar waarneming wordt geconcentreerd in kleur, ritme, verfstreek en belijning. Venrooy deed haar opleiding rond de jaren ’00. Zij brengt in haar beeldende werk interacties tot stand tussen het menselijk lichaam en de omgeving. In deze expositie door middel van een heel eigen vorm van fotografische figuratie in abstract werk.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.