Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe cursus Ons Raadhuis

Nieuwe cursus Ons Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis start met een serie bijeenkomsten met als titel ‘Wat houdt mij bezig’. Aan de hand van het eigen levensverhaal, actuele ervaringen, kunst en elkaars bijdragen, gaan deelnemers verkennen wat ze bezighoudt. De bijeenkomsten vinden plaats op 3, 10, 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen 3,50 euro per bijeenkomst. De bijeenkomsten worden begeleid door Emma Klarenbeek en Leentje den Boer. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt er met elkaar kennisgemaakt.
Aanmelden kan via tel.026 – 844 91 40. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.