Home / Brummen-Regiobode / Museum De Middelste Molen weer open

Museum De Middelste Molen weer open

LOENEN – De ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen aan het Kanaal Zuid in Loenen is weer open. In het oude fabriekje, dat dateert uit 1662, wordt nog steeds zoals vroeger, deels op waterkracht papier geproduceerd. Dagelijks leiden gidsen de bezoekers rond door het oude fabriekje. Kort geleden kreeg het museum een nieuw bezoekerscentrum.
Bestuur en rondleiders handelen geheel coronaproof. Iedereen is weer welkom. Het aantal bezoekers dat veilig rondgeleid kan worden bedraagt zeven per half uur. Het is daarom noodzakelijk om van tevoren een plekje reserveren. Dit kan via www.demiddelstemolen.nl

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.