Home / Brummen-Regiobode / MS Fonds zoekt collectanten in Klarenbeek

MS Fonds zoekt collectanten in Klarenbeek

KLARENBEEK – Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten in Klarenbeek, die in de week van 16 tot en met 21 november huis-aan-huis op pad willen gaan. Coördinator Gea de Winkel hoopt dat er mensen zijn die een handje willen toesteken, want er zijn veel te weinig collectanten in Klarenbeek.
Multiple Sclerose (MS) is een ziekte van het centrale zenuwstelsel, waarbij verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. In Nederland hebben 17.000 mensen MS en elk jaar komen hier zo’n 800 mensen bij. De eerste symptomen treden meestal op tussen het 20e en 40e levensjaar. MS is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Nationaal MS Fonds investeert de opbrengst uit de MS collecte in innovatieve onderzoeken naar MS.
Gea de Winkel doet een oproepje: “Word collectant en haal geld op voor onderzoek naar MS. Collecteren is niet moeilijk en kost maar twee uur van je tijd. En het is nog leuk ook.” Meer informatie is te vinden op www.nationaalmsfonds.nl/collecteren. Aanmelden kan via bij Gea via gea@harrydewinkel.nl of tel. 06-23178517.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.