Home / Brummen-Regiobode / Miniplantenmarkt in Brummen

Miniplantenmarkt in Brummen

BRUMMEN – “Bent u een tuinliefhebber en wilt u wel eens wat andere planten zien dan die van uzelf? Dan is dit uw kans. Misschien zit er iets bijzonders tussen voor u”, aldus de organisatie van een miniplantenmarkt op zaterdag 19 september in Brummen.

Een zevental thuiskwekers organiseert deze markt voor het eerst. Martien Voskamp van de imkerstuin heeft altijd wel iets langs de weg staan, maar nu doet hij meer van de hand. Hij wordt vergezeld door drie leden van tuinkring Tilia en door Annie Blom die eerdere jaren altijd op de Pinkstermarkt stond. Saskia van Wijk van de minikwekerij aan de Arnhemsestraat en Machteld van Soest van de Tuin aan ‘t Leusveld zijn er ook met hun producten. Er is extra parkeerruimte geregeld. De organisatie roept bezoekers op zich aan de coronamaatregelen te houden. De miniplantenmarkt vindt plaats op de tuin van de imkersvereniging de Biejenschoer Voorsterweg 46 in Brummen en duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.