Home / Nieuws / Mevrouw Van Esbroeck- van Well 100 jaar

Mevrouw Van Esbroeck- van Well 100 jaar

VELP – Op woensdag 26 augustus bracht loco-burgemeester Marc Budel een bezoek aan de jarige Nel Van Esbroeck-van Well uit Velp. Zij mocht die dag maar liefst honderd kaarsjes uitblazen. Nel werd geboren in Dordrecht. Daar is ze ook opgegroeid en daar leerde ze haar echtgenoot kennen.

Het stel trouwde in december 1940. In 1952 verhuisden ze naar Huissen. Het echtpaar kreeg een dochter. Het gezin vierde de zomervakanties op een campingboerderij in het Achterhoekse Vorden. In 1987 verhuisde het echtpaar van Huissen naar Velp, naar de Ulenpas. In 1994 overleed de man van mevrouw Van Esbroeck.
De familie van Nel bestaat met twee kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en 1 achter-achterkleinkind inmiddels uit vijf generaties. Mevrouw Van Esbroeck-van Well puzzelt graag met woordjes.
Haar gezondheid mag, op wat vergeetachtigheid na, nog redelijk genoemd worden. Ze is er trots op honderd jaar te mogen worden; de oudste van de familie en van de vijf generaties. Haar verjaardag heeft ze samen met haar familie met een etentje gevierd.

Foto: Theo Jansen

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.