Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in Dorpskerk Rheden weer van start

Meditatie in Dorpskerk Rheden weer van start

RHEDEN – Per dinsdag 22 september gaan de meditaties in de Dorpskerk in Rheden weer van start. Gezeten op de stoelen in het koor van de Dorpskerk wordt gemediteerd, maar worden ook actuele onderwerpen besproken, waar de deelnemers zich tijdens de meditatie in kunnen verdiepen. Een ontspannen houding en bewuste ademhaling kunnen hierbij helpen. Verschillende technieken worden uitgelegd, zodat deze kunnen worden beoefend. Zo wordt er ruimte gemaakt voor spirituele zaken. Ervaring met meditatie is hiervoor niet nodig. De groep bestaat uit tien tot vijftien personen. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 22 september, van 20.00 tot 21.30 uur. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jos van den Houten, tel. 026 4954079 of jjvandenhouten@hetnet.nl. Hier kunnen ge├»nteresseerden zich ook aanmelden.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.